Regels voor retourneren en ruilen

WIJ NEMEN KLANTTEVREDENHEID SERIEUS
 

We willen ervoor zorgen dat u bij ons een uitstekende winkelervaring ervaart.

Op deze pagina leest u ons beleid met betrekking tot retouren, beschadigde producten en annuleringen.

Houd er rekening mee dat we uw creditcard pas belasten als uw artikel vanuit ons magazijn is verzonden. Als u een bestelling wilt annuleren voordat dit gebeurt, neem dan direct contact op met onze klantenservice en we zullen proberen het pakket te stoppen voordat het wordt verzonden. Wij verzenden meestal op dezelfde dag.
Als u een bestelling wilt annuleren, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice met als onderwerp "Annulering" en uw bestelnummer zodat we uw aanvraag correct kunnen behandelen.

In verband met ons snelle verzendproces kunnen we niet garanderen dat elke bestelling op tijd kan worden geannuleerd. Wij storten het betaalde bedrag binnen maximaal 15 dagen terug.

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, bieden we u de mogelijkheid om de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

Alle artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking, verzegeld, ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd (indien van toepassing) en geschikt zijn voor wederverkoop.

Als u een artikel wilt retourneren, neem dan eerst per e-mail contact op met onze klantenservice (klik hier). Wanneer we geen melding van u ontvangen, kan een terugbetaling niet worden gegarandeerd.

Door de klant gemaakte retourkosten worden niet gerestitueerd.

Retouradres:
CPLUS
Radioweg 24
1324 KP Almere
Niederlande


Stuurt u alstublieft niets retour zonder eerst contact met onze klantenservice te hebben gehad (klik hier). Zodra we uw retour hebben ontvangen, storten we het betaalde bedrag binnen maximaal 15 dagen terug.

Als het product beschadigd is, sturen we u graag een vervangend product. Neem contact op met onze klantenservice en stuur ons foto's van de verpakking en de betreffende artikelen. Als de verpakking echter al zichtbaar beschadigd is, weiger dan acceptatie en neem onmiddellijk contact met ons op. Houd er rekening mee dat een klacht met betrekking tot beschadigde goederen binnen 7 dagen na levering moet worden ingediend om te worden uitgevoerd.

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, neemt onze klantenservice contact met u op om u te laten weten dat we uw retourzending in goede orde hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen enkele dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode uitgevoerd.

Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw account opnieuw. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling zichtbaar is. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingsperiode voordat restituties worden geboekt. Als u dit allemaal al hebt gedaan en nog steeds uw terugbetaling niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

We vergoeden of accepteren geen retourzendingen voor gratis artikelen of promotionele artikelen die gratis aan u zijn verstrekt.

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor verdere hulp. 
Contacteer